Quin fàstic de diputats catalans! Gràcies CUP!

Aquesta és la actitud dels partits catalans davant la sentència política de l’Audiència que posa a la presó 8 joves durant 1095 dies pel fet de protestar. Però clar, ara els polítics ja no se’n recorden d’aquells dies en que la ciutat bullia de 15 M Convergència i Unió enviava els Mossos a la Plaça de Catalunya a fer destrossa. Veritablement no va passar res, només l’orgull ferit dels diputats que volien fer la sessió fos com fos. Ahir vaig veure una cínica Montserrat Tura dient que la sentència “estava molt ben redactada” i “era justa i estricta amb els fets” alhora que mostrava la seva satisfacció per que s’havia fet justícia. Igualment la dretana Pilar Rahola va dir que home, que si que s’havia passat la sentència però venia a dir que ja estava bé que la gent se n’enterés que aquí no es pot jugar amb els representants públics.

cupokI un es queda de pedra veient les que anomenen “agressions” dels manifestants que es concreten en paraules i res més! Ningú els toca! Només a la Tura li guixen l’abric i li fan passar de Zara a Desigual amb quatre ratlles, home… Quina poca vergonya de polítics que tenim. Tret de la CUP tots coincideixen en que clar, es va “atemptar” contra els legítims representants escollits del poble. Però no se’n recorden de qué anaven a fer? Anàven a aprovar un reguitzell de retallades que ens han deixat com ens han deixat de malmesos i l’únic que se’ls acut és el de sempre: Pal!!! Però després van tornar-se tots “sobiranistes” i no hi pensem més en tot allò, fins que la sentència ha vingut a remoure-ho i els deixa en el lloc que sempre han estat el dels repressors i sicaris del sector privat, com a Espanya. Gràcies a David Fernández i a la CUP que avui han fet el mateix que altres vegades: ser honestos i coherents i estar al costat del poble de veritat. L’alegria de CDC, Unió, el silencis de PSC, PP i C’S demostra el que aqui tembé ens espera: els partits “catalans” están contents amb els jutges feixistes que compleixen la normativa del PP: Pal a qui es mogui. D’això en diuen autoritat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *