Continua la gimcama sobiranista.

Feia masses dies que les dirigents de l’ANC i l’Omnium no sortien a la foto (fixint-se en els esforços que fa la tipa de l’ANC cada cop que surt a un passadís amb polítics per a que la seva nàpia quedi alineada amb l’eix dels fotògrafs), i per això ens han muntat una tarda de lleure indepe tipus happy parc al Palau Sant Jordi i amb un cost de 218.000 euros. Fins i tot ens ho han venut com un “repte” el d’omplir el Palau. Veritablement amb uns quants autocarets i preu subvencionat qui no es ve a donar una volteta a BCN. Diuen que ha estat un èxit complet i que han disipat els dubtes que la premsa cavernícola ha anat publicant des de el 9N anunciant succesives davallades de la intenció de vot sobiranista.

Imagen-del-mosaico-con-la-seny_54430187530_54028874188_960_639Clar que no cal mentir, per això existeixen les estadístiques, ara bé: tampoc estaria gens malament que es fes una lectura del comportament dels partits sobiranistes i especialment dels seus respectius rectors i vicaris per adonar-se que la parròquia està descuidada. No hi ha dubte que no hi ha país que aguanti tres anys seguits de gimcames, maratons, samarretades, botifarrades, petancades, costellades i demés reivindicacions populars, quan paral.lelament Catalunya ha estat sotmesa a ferotges retallades del govern Mas. Arriba un moment en que el fonamental és el fonamental i com continuïn abusant de revindicar una cosa que no és o intentar fer creure, per exemple, que unes municipals simples es converteixen en unes primàries indepes “compostes” amb dobles i triples lectures és un salt mortal sense xarxa que pot deixar als independentistes en el que eren abans, als 80, i eren així: quatre a cada barri i tres professores universitàries d’avançada edat. és molt poc seriós seguir dient que el 24-M és un primer pas i el 27-s un segon, sense especificar de què. La gent que pensa en independent no necessita de happenings amb veritats a mitges i confusions com les del Palau Sant Jordi i segueixen creant embolic perquè ben bé ningú els hi compra la relació entre 27-s i Independència.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *