Mai canviïs de genoll a Reus !

Llegeixo astorat que els metges de l’hospital de Reus compraren productes protèsics per a implantar als seus pacients “presionats per polítics de Convergència” i això és el que em sembla menys natural de tot: el titular del diari, aquesta infecta naturalitat per la qual la mafia, l’extorsió i el robatori s’anomenen: “Presiones”. L’empresa Traiber era la suministradora de productes protèsics i el regidor de salut del veí poble de Borges del Camp era, a la vegada, el director financer de Traiber, tot quedava a casa. Donat el fet que un nou cap de trauma de Reus va decidir no usar aquestes protesis al.legant que eren antiquades i no li oferien confiança.No cal dir que quan els metges no van respondre als suborns de Taiber es van fer reunions per pressionar als metges des de l’Ajuntament de Reus, o sigui: “O compres el que diu el patró o …”, pura Sicília a Reus.

1430500084558L’empresari De Traiber

Segons el relat dels empleats, que consta en la recerca en marxa, a mesura que queien els ingressos, l’empresa va anar entrant en una deriva perillosa: “De fabricar productes amb components capdavanters, els caps van passar a comprar a proveïdors cada vegada més barats. Després, van deixar de fabricar i van començar a reutilitzar mostres no destinades a pacients. L’últim va ser vendre peces caducades de feia anys amb els precintes alterats”. “Denunciar-ho no era fàcil. L’empresa estava malament i amb això l’enfonsàvem. També era el nostre passaport a l’atur. Però la gota que va omplir el got va ser saber que alguns pacients van començar a sofrir complicacions greus”, afegeixen. Les denúncies dels empleats van posar en marxa les investigacions. Avui a l’hospital de reus estàn en plena revisió dels historials dels pacients operats i ja s’estima que en més de 25 cassos s’haurà de tornar a operar. En sentirem a parlar i molt d’aquest cas: el tipus de connexions entre metges, empreses subministradores, familiars de polítics treballant a tres bandes…dóna per molt, pensin vostès que el pressupost de l’hospital es menjava el 80% del pressupost de la pròpia ciutat de Reus. Si ningú en tots aquestos anys va aixecar la veu, suposo que ja saben a què era degut…continuarà el cas Innova mentre Artur Mas parla de “maniobra electoral”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *