La vida misma

Més enllà  del HipHop…

Hola veïns d’ous ferrats!!

Aprofito la meva primera intervenció per recordar-vos que aquest cap de setmana té lloc la 3a edició del Festival Hipnotik. Aquest any el tema central és hiphop i noves tecnologies. Hi ha un concurs de vídeografia, a part de mil coses més…

Un grup de 10 joves immigrants i ‘minories ètniques’ (llegiu: gitanos), amb qui hem treballat al LMI des del juliol dins del projecte Roots&Routes per preparar-los com a reporter@s professionals, faran el seguiment del Festival i en faran un DVD.

No us perdeu la batalla de MCs del diumenge amb Liricante, nou talent del rap llatí, equatorià  de 22 anys i espectacular (us adjunto una gravació original que li vam fer amb una base baixada d’internet i el Garageband, la setmana passada).

Molts petons i fins aviat, huevecillos!Cilia

También puede gustarte...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.