A quejarse,Bcn,La vida misma

à‰s una «merda» viure al Clot, senyor alcalde

rentadora-papereraAvui he rebut a la bústia, perfectament plegadeta, la revista de l’Ajuntament amb l’especial del Districte de Sant Martí on visc.

Un especial que ens recorda que vivim en un districte meravellós ple de serveis i parcs i places i no sé jo quantes festes i activitats i coses magnífiques.

Serà  en un altre barri del districte, suposo.

Perquè al Clot, les «placetes» pels infants tenen 5 metres quadrats, un vallat de fusta i cap arbre.
I la única zona verda que tenim (exceptuant els 3 pams de gespa del Parc del Clot), és aquesta que hem de pagar cada setmaneta, els que no podem tenir una plaça de parquing en aquesta «assequible» ciutat. Tot i que no serveix de gaire perquè pagar, la pagues igual, però aparcament no sempre en trobes.

Perquè al Clot la biblioteca ni la olorem, i sembla que potser mai la veurem. Però, segons la revista tenim una fantà stica sala de lectura. Llà stima que calgui estar en bona forma (i no portar nens en cotxet) per poder pujar les superescales d’aquesta «magnifica» sala de lectura.

Perquè al Clot només n’hi ha una de guarderia municipal. Fa un any al meu fill li va tocar al sorteig el número 4.029, llà stima que només hi havia 6 places. I llà stima també perquè era massa tard per poder-lo matricular a cap de les guarderies privades del barri que estan tant colapsades que cada febrer ja han covert les places per començar el curs 7 mesos més tard.

Perquè al Clot hi tenim un poliesportiu. Però està  a mitges, des de fa més de 3 anys està  en obres, encara que els usuaris paguem el 100% … que és molt per cent.

I sobretot perquè el Clot és un niu de «merda». Fa molts i molts mesos que cap d’aquests automòbils de Barcelona Neta (que fan tant de soroll a les onze, les dotze, la una de la matinada …) no disparen els seus xurros d’aigua i és clar, aquí no plou mai, (la culpa és del canvi climà tic ja ho sé).
Als voltants dels encants s’hi han fet rates. I a tots els carrers del barri, hi ha una acumulació de porqueria que està  agafant límits sorprenents. Cagarros de gos i de gat, pixats, brutícia, restes de brossa, olis, xiclets, menjar, deixalles, papers, plà stics, …

Especialment les merdes i els pixats deixen un rastre permanent de brutícia i pudor, tant, que fa fà stic passejar, i sobretot has de vigilar cada pas que no caiguis, o els nens que no toquin, … ai uix !!!

Un dia d’aquests la iaia Paquita caurà . I és que hi ha gent marrana.

Aquest matí m’he topat amb el mateix cagarro empastifat que fa una setmana que intento evitar.
També he trobat davant de casa una rentadora descomposta en 4 parts, totes perfectament col·locades a cadascun dels 4 arbres d’aquí al davant. Si jo fons en Juanjo Sáez diria que algun veí artista està  fent les seves creacions al carrer perquè tots en gaudim.

Haurem de canviar de barri, el nostre no és prou turístic i al nostre ajuntament de dretes esquerres no li interessa perquè no té imatge.

Si marxem al barri del costat (4 carrers més enllà ) tindrem escoles precioses, carrers nets, places amb arbres, un fantà stic poliesportiu a punt de créixer, i … imagina … una biblioteca.

O canviem de poble, no Tak? … Barcelona me mata.

También puede gustarte...

5 Comentarios

 1. NO, si us plau, sou una de les poques coses bones que queden en aquesta ciutat… Si fa falta, ja em presentaré d’alcalde.. 😉

 2. Ja seria hora MIquel !!!

  fa 10 anys que espero que et presentis per poder anar a votar !!!

 3. Pallofa dice:

  Doncs jo visc al Passatge Vintró i el que es diu en aquest blog és TOTALMENT CERT! Cada matí el meu carrer sembla un camp de merda-mines anti-persona que haig d’anar sortejant per evitar empastifar-me les sabates. Per no parlar dels regalins de pixum que ja formen part de la rajola d’aquest carrer peatonal. I no només són els animals que embruten el carrer, sinó que algun que altre degenerat fill de puta també ve al nostre carrer a cagar-s’hi! I el que ja és l’hòstia, és que destrossin els pobres arbres només perquè un tros de quòniam pugui aparcar-hi el cotxe durant 5 minutets.
  Quin país, Déu meu!

 4. […] Enllaç al post original al blog “Ousferrats”. By barridigne, on 24 maig, 2010 at 23:04, under Barcelona, El Clot. . No hi ha comentaris Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. « El Clot (BCN) fet una m*rda! […]

 5. Pacagarse dice:

  Inmejorable descripción de la cruda realidad!
  Yo también quisiera irme de «mi» barrio, ya que hace tiempo que es vergonzoso, asqueroso y casi diria que indigno!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.