DiopTrias i la fada Colau.

La Barcelona dels pobres treu el cap de la postal boba i plena de creuers i “events” que han omplert les butxaques dels de sempre. La pèrdua de l’alcaldia de Trias i la conxorxa convergent, ha estat relativament senzilla des del punt de vista de que hi havia masses fets, masses hipocresies i preses de pèl a la ciutadania. Un Trías que mai havia vist a CiU com tothom embutxacava, que no se’n recorda que Cullell, el “Kennedy” de CiU, va caure per les comissions que li passava De la Rosa…un Trías amb dioptries vers en Pujol i els negocis dels seus fills, o perquè va plegar Roca de forma sobtada? i un Trias que sopava amb Millet a Cadaqués. Que tot això es vulgui folrar de nacionalisme és com embolicar una vaca amb un full de diari. Patètic Artur Mas bramant en el miting darrer de campanya que una ciutat no aconsegueix calers per fer escraches i asemblees. Es va deixar de dir com els han fet ells. CiU ens ha llogat la ciutat al puterío capitalista mundial i ara desfes-ho! Será complicat i Colau i els seus ho tindran molt i molt difícil. Ben aviat es formaran “moviments populars” als barris que es dedicaran a boicotejar actes, conferències o intervencions públiques municipals. I tota la premsa a mossegar: La Vanguardia l’Ara i els Cunis esmolen les pedres, aquests serveis de guerrilla es paguen bé.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Els arguments contra Barcelona en Comú han estat baladrers per part dels partits que es diuen del “procés”: que si són castellans, que si estàn en contra de la independència, que si han començat a cridar en castellà… les mateixes foteses de fa unes setmanes quan a qualsevol hora del dia escabetxaven Podem i se n’enfotien de les seves possibilitats. Aquests partits que avui celebren dos, tres o un regidor més no poden pensar que Barcelona en Comú en treu cinc de zero i arriba a onze o i que això ha passat a més llocs, per exemple Badalona! La CUP, honesta i conseqüent, pot ésser un bon aliat de Barcelona en Comú, el seu discurs és clar, d’esquerres i el seu programa té sentit ja avisen que no venen a gestionar la misèria sinó a capgirar la ciutat. El PSC, un Titànic a la deriva, ha trobat un bon Iceberg en el que comenar a fer aigües. Un candidat que paga a paquistanesos 50 euros perquè el votin i un secretari general, Iceta, que mira cap a l’altre cantó no es mereixen res més, no podia acabar bé, han aconseguit una vía d’aigua quasi definitiva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torna Barcelona a la seva tradició obrera, participativa, popular i radical. És l’ADN d’aquesta ciutat, una ciutat de dretes amb una esquerra forta. Però avui el dilema no és aquest avui el dilema és aconseguir una ciutat més humana, més justa i proporcional a les necessitats dels ciutadans. La gent de Barcelona ha acabat farta de tanta mentida i de tant exhibicionista amb calçotets estel.lats. La gent segueix sent prioritària per a la majoría de la gent i me n’alegro. Seguirem a la fada Colau.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.