La vida misma

Llistes de la por i catalans «universals».

No són ni les de Schindler, de tràgica memòria, ni les de Montoro, el que veritablement desferma la por i la descomposició gastropolítica a Catalunya és aquest nou engendre inventat per Convergència i al qual ben bé tots, processaires i sobiranots, s’hi apunten. La primera part d’aquesta operació va començar amb la voladura controlada de l’ANC posant-hi un dirigent proper a CiU, el tal Sánchez. Es tracta de veure venir el clatellot del 27-S i fer que el retruc vagi força repartit.

Res millor que unes llistes de «parapolítics» que siguin famosos o més o menys coneguts i s’ofereixin a una operació patriòtica que els restauri la seva expopularitat. No pateixin, hi haurà cops, empentes i el que calgui: atletes oblidats, cantants ignorats, periodistes sense pes, futbolistes de taula, pensadors que només pensen a l’Avui… En resum es veu venir que no hi haurà prou llista per a tant de xoriço, bull, bisbe o com se li digui a viure del cuento. No vull dir noms per a no ofendre, però Catalunya, comunitat tan hortera com qualsevol té les seves folclòriques i els seus toreros que poden perfectament, passats pel cedaç de Tv3, convertir-se ben bé en catalans universals del segle XXI i aquesta generació de cinquanta-seixanta i tants que es varen criar amb els llibres que regalava la Caixa veuran per fi acomplert el seu somni, abans amagat, de veure’s en la vitrina de la història al costat dels Pau Casals, Miró o Dalí. Sortiran per fi en els cromos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFaran una campanya de nassos mentre els de ERC i CDC aniran recordant-li a la feligresia estel.lada que ells sempre han comptat amb el poble ras i planer. La patacada del 27S serà de dallonsis i l’endemà Mas es retirarà com a President honorari de CDC i mentre la Terribas tornarà a narrar que la patacada ha estat un fet inèdit i històric. Només una dada: els de ERC, CiU, PSC, C’s i PP són els mateixos que units de la mà i plegats amb un únic objectiu acaben de decidir que no es rebaixaran el sou a l’Ajuntament de Barcelona. Les llistes popularetes no reflecteixen més que la por al fracàs d’un procés en el qual mai hi han cregut, per això totes les mesures que prenen són per a cobrir la patacada i prou, res més.

También puede gustarte...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.