Comunicación,Fotografía

¿Confinats amb Edward Hopper?

L’obra pictórica de Edward Hopper és utilitzada aquestos dies en els mitjans com símbol de la soledat de moltes de les persones confinades. El treball desenvolupat per un cineasta austríac i abastament guardonat des de l’any 2013 mostra una veritable recreació que vostès, amants o no de Hopper poden jutjar.

La primera pel·lícula en acció en directe de Gustav Deutsch , » Shirley: Visions of Reality «, és una d’aquestes rares joies artístiques que desafien la categorització. Recreant 13 de les pintures d’ Edward Hopper , la pel·lícula recull més de tres dècades de la història nord-americana a través de la vida de la seva protagonista, Shirley, una actriu de pèl-roig fictici que aborda els canvis sociopolítics ocorreguts al seu voltant amb el mateix fervor que maneja. els seus propis assumptes personals. Filtra la història encara que el doble objectiu del punt de vista del pintor contemporani i la reinterpretació d’un cineasta d’aquest punt de vista, en essència, la creació de Deutsch és un projecte d’art interdisciplinari únic presentat com a llargmetratge. En aquesta web podeu veure el detall de la producció.

También puede gustarte...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.