Fotografía,fotosjordiakme,FotosOusFerrats.com,La vida misma,Mirar Iberia,Olympostal

Ambla Lola i el sherpa Elisteo obrim nova època tardor hivern…

Des de l’arbre de la Lola saludarem la tardor pirinenca. Allà, en el seu racó de ioga retrobem camins. I ens els traça el sherpa Elíes, l’amic que ens ha fet retrobar l’olor i el sentir dels nostres orígens muntanyencs. La tarda cau precipitada i l’arribada als 1.527 m dels refugi d’Espla ha estat dura amb plugims intemitents, recercàvem els cérvols bramant, dos fugen, enormes, muntanya amunt, per pendents propis de cabres. Es la tardor que comença a enviar senyals. Fred i plugims trabats amb sol i vermellons, grocs lluminosos en els dies assolellats. Però ens sabem guiats i anirem on ens digui el nostre sherpamic Elies. Ell ja està de retorn de tants llocs! Nepal, Alps, Dolomites, Sistema Central … I saludem la nova època tardoral i hivernal dels Ous agraint-los a la Lola i el sherpa Eliesteo la seva hospitalitat amb un aabraçada digital sense màscara.

 

 

También puede gustarte...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.