Ambla Lola i el sherpa Elisteo obrim nova època tardor hivern…

Des de l’arbre de la Lola saludarem la tardor pirinenca. Allà, en el seu racó de ioga retrobem camins. I ens els traça el sherpa Elíes, l’amic que ens ha fet retrobar l’olor i el sentir dels nostres orígens muntanyencs. La tarda cau precipitada i l’arribada als 1.527 m dels refugi d’Espla ha estat dura amb plugims intemitents, recercàvem els cérvols bramant, dos fugen, enormes, muntanya amunt, per pendents propis de cabres. Es la tardor que comença a enviar senyals. Fred i plugims trabats amb sol i vermellons, grocs lluminosos en els dies assolellats. Però ens sabem guiats i anirem on ens digui el nostre sherpamic Elies. Ell ja està de retorn de tants llocs! Nepal, Alps, Dolomites, Sistema Central … I saludem la nova època tardoral i hivernal dels Ous agraint-los a la Lola i el sherpa Eliesteo la seva hospitalitat amb un aabraçada digital sense màscara.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.