Barcelona,fotosjordiakme,FotosOusFerrats.com

Quaderns d’hivern 2020: Nits sense parets.

En un calaix de la redacció hi trobem una carpeta plena d’imatges. L’autor les va realitzar en nits de pandèmia passejant per una ciutat buida. Es creuava amb d’altres fugitius que sortien a cercar paisatges diferents. La Barcelona avui invadida estava solitària i es mantenia en la seva bellesa habitual. Res de nou, el fotògraf aprofita per retre homenatge a aquell gran fotògraf de la nit parisina en temps de tecnologies analògiques. El gran Brassai que feia les seves exposicions nocturnes calculades amb el temps que durava una cigarreta curta i diafragma a 5,6 o 8. Gràcies mestre, avui la tècnica és regalada, però l’ull cal treballar-lo.

 

También puede gustarte...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.